2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve karmaşık bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance kent navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda refahlı uyumasını sağlar.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların yanı rabıta bedduaşap ve deri mobilyalar ile bile bayağı uyumludur. Hafif bir ortam tekvin etmek için düzgün bir duvar rengi tercihidir.

İşte antrasitin en geçim sağlamladığı renklerden biri olan gri ile yanında kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile oflaz ahenk yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda ayan gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası yahut döşek odası gibi asıl mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve öteki bezemeli unsurlarla kolayca geçim esenlar.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peydahlamak karınin kullanabileceğiniz temelı renkleri ayyaşfedelim:

Aydınlatma seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen nazik bir unsurdur ve platformın aydınlık kalmasını bulmak karınin gerçek stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tenvirat seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği pozitifrabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yöntem yardımıyla antrasit duvar boyas autarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Eğer öyle antrasit gri boya ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da kötüda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Şekil sprey boya olarak ise tam tombul olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Mekanda henüz ak, samimi ve enerjik bir ortam mı arıyorsunuz. O devir grinin sıcak tonlarına akıllıca hareket kılmak namuslu bir yeğleme olacaktır. Madun tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir zemin yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabil renklere iye eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek bâtınin ise gri duvar boyası rast bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page